Meet the team

Let’s Go Visual vertaalt jouw zakelijke communicatie in sprekende beelden voor verslaggeving, storytelling, bevragingen en andere bedrijfscommunicatie. Jij vertelt, wij tekenen!

Aan, op en rond de tekentafel zitten Katleen, Klaar, Cecko, Lotte en Lara, een team van sterke grafische talenten die gepassioneerd zijn door visuele communicatie.

 

kathleen vermeiren - let's go visual

Katleen Vermeiren

“Tijdens een babbel met een goede vriend liet ik me jaren geleden ontvallen dat het wel fijn zou zijn om mijn passie voor tekenen te combineren met managen. Zijn antwoord was eenvoudig: dat bestaat én het heet visuele communicatie. Zo startte voor mij een fantastische ontdekkingstocht en begon ik met Let’s Go Visual.

Ondertussen werden mijn teken- en luisterskills al meermaals uitgedaagd tijdens sessies van live visuele verslaggeving, onder de ogen van tal van enthousiaste, aandachtige deelnemers. Keer op keer geniet ik van het tekenproces en de interactie met het publiek.

Het is zo fijn dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken en deze passie geef ik nu ook door tijdens de workshops.”

Klaar Vermeiren

“Tekenen zit in m’n genen, dat is zeker! Geef me pen en papier en ik ga aan de slag. Steeds vol enthousiasme en met een humoristische inslag. Het stond al vroeg in de sterren geschreven dat ik de grafische toer zou opgaan. In 2001 studeerde ik af als grafisch vormgever-illustrator en sinds 2008 geef ik les in het deeltijds Kunstonderwijs, waar ik mijn passie doorgeef.

Ik zet ook heel graag jouw woorden om in betekenisvolle beelden. Mijn voorkeur gaat uit naar een contrast van licht en donker, met hier en daar een kleuraccent.”

kathleen vermeiren - let's go visual
kathleen vermeiren - let's go visual

Cecko 

“De zakelijke wereld verfrissen met grafitti of prachtige murals, dat is mijn talent. Ondertussen ben ik 3 jaar actief als professioneel kunstenaar, waarbij graffiti mijn grootste passie en dagelijkse bezigheid is.

Ik hou van uitdagingen en nieuwe dingen ontdekken binnen de kunst om zo ook mijn kennen en kunnen uit te breiden.

Omdat ik een ruime visie en een uitgebreidt pakket aan tekenskills heb kan ik voor de meeste projecten de juiste oplossing vinden.

Zoek je kunst op grote(re) schaal voor een muur of canvas? Wil je een sprekende, inspirerende en creatieve werkplek voor je medewerkers creëeren? Dan kan ik zeker voor jou iets betekenen.”

Let's go visual in een notendop

Let’s Go Visual in een notendop

N

Wij toveren jouw communicatie tot leven met kleurrijke, kwalitatieve stiften.

N

Geen enkele emotie, dialoog, … gaat verloren want wij tekenen steeds met onuitwisbare inkt.

N

Onze kernwaarden zijn: Enthousiasme, dynamiek en integriteit.

Loading...